5 Element Qigong Healing – Söndagskurs 27 Oktober

 Jag lyssnar ofta på TUNG, SNABB och KOMPLEX musik, men ibland vill jag bara ha ett stilla piano, lite vanlig pop, eller lite rap eller lite jazz och fusion. Ingen musik är egentligen ”bättre” än någon annan, men det skulle kännas väldigt tomt att inte kunna dra på min ”Brutal Technical Death Metal”, eller bara lyssna på metal och inte ha någon jazz….

PÅ samma sätt kan man resonera med qigong former. Vissa former är komplexa och ”tuffa” eller till och med hårda (som Heavenly River Hard Qigong-formerna).  5 Element Qigong Healing, är en av de enklare och kortare formerna i vildgås systemet. Den är helt underbar att börja dagen med. Jag gör den ofta tillsammans med 3-4 andra kortare former för att ”komma igång” innan jag ger mig på de mer rörliga formerna.

Ibland har jag inte tid eller känner inte för att röra mig så mycket …då stannar jag i det ”enkla” och njuter av de rörelserna. Det är inte sämre, bara enklare och med ett annat syfte

Nu har du chansen att lära dig en ”kortis” som du kan ha med dig för evigt och göra på en liten yta!

 

5 Element Qigong Healing är en form som introducerar ett antal tekniker för att massera och sätta igång flödet av Qi  i Yin och Yang-kanalerna så att kroppen kan bli av med blockeringar och ”skölja ut” negativ Qi, balansera övre och nedre Dantian samt stimulera Qi-flödet i hela kroppen.

Så jag planerar nu in en Söndagskurs 13:00-18:00  27 Oktober

Vi utgår från Viloplatsen 4 i Göteborg för teori och fika och en del träning kommer ske ute i friska luften i närområdet. I kurserna ingår Qigong teori, Alexanderteknik och ett  träningskompendie. Under söndagskursen kommer du lära dig hela formen!

Pris: 1200 kr och en Alexanderlektion ingår (bokas separat utanför själva kursen)

Anmälan:

Barbro Olsson Eekenulv 0733 – 38 30 25 barbro@Alexandertechnique.se

Kommentera